Yksityinen lastenhoito on arjen helpottamista perheille, jonka tarkoituksena on tukea lapsiperheiden jokapäiväistä elämää. Hoiva Amuri on aluehallintoviraston hyväksymä lastenhoitopalveluiden tuottaja. Yksityisistä lastenhoitopalveluistamme saa kotitalousvähennystä 40 %.


Kidderi Lastenhoitopalvelut

Hoiva Amuri tarjoaa kattavat lastenhoitopalvelut, jotka on suunniteltu helpottamaan perheiden arkea ja tukemaan lapsiperheiden hyvinvointia. Olemme aluehallintoviraston hyväksymä palveluntuottaja, joka tarjoaa turvallista ja luotettavaa lastenhoitoa kotona. Kidderi on meidän uusin palvelu. Kidderi palvelu tarjoa joustavaa tukea vanhemmille, jotka tarvitsevat apua lastenhoidossa työn, opiskelun tai muun kiireen vuoksi. Avun sisältö suunnitellaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Lastenhoidon lisäksi ammattitaitoiset työntekijämme ovat apunasi myös esimerkiksi kodinhoidossa.

Kidderi palvelumme käsittää:
✔️ Tilapäinen lastenhoito: Tarjoamme joustavia hoitoratkaisuja lyhytaikaiseen tarpeeseen, kuten illanviettoihin tai vanhempien työmatkoihin.
✔️ Säännöllinen lastenhoito: Vakituiset hoitajamme auttavat perheitä arjen sujuvuudessa, mahdollistaen lasten turvallisen ja kehittävän ympäristön.
✔️ Erikoistunut lastenhoito: Koulutetut hoitajamme pystyvät tarjoamaan tukea myös erityistarpeita omaaville lapsille, kuten lasten, joilla on erityisiä oppimis- tai käyttäytymishaasteita.

Ymmärrämme, että jokaisen perheen tarpeet ovat yksilöllisiä, ja siksi räätälöimme Kidderi-palvelumme vastaamaan juuri teidän perheenne toiveita ja tarpeita. Kaikki lastenhoitajamme ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, jotka on valittu heidän ammattitaidon ja lämpimän asenteensa perusteella.
Lisäksi yksityisistä lastenhoitopalveluistamme saa kotitalousvähennystä 40 %, mikä tekee palveluistamme kustannustehokkaan vaihtoehdon.
Hoiva Amuri on täällä auttaaksemme perheitä tarjoamalla luotettavaa ja korkealaatuista lastenhoitoa, joka rikastuttaa lasten ja perheiden arkea. Ota yhteyttä meihin tänään, niin kerromme mielellämme lisää siitä, kuinka voimme auttaa juuri teidän perhettänne.

Arkisin: 37 €/h
Kesätarjous 4h 125€ (arkisin klo 7:00-18:00 )


Lapsiperheiden tilapäinen kotipalvelu palvelusetelillä

Tarjoamme nyt Lapsiperheiden tilapäinen kotipalvelu myös palvelusetelillä.
Pirkanmaalla palveluseteliä ja lapsiperheiden kotipalvelua voi hakea ottamalla yhteyttä oman alueen perhetyön yksikköön. Perhetyön yksikkö arvioi hakijan oikeuden palveluseteliin ja antaa tarvittavat ohjeet hakuprosessiin.
Palveluseteli myönnetään perheille, jotka täyttävät tietyt kriteerit, kuten esimerkiksi avuntarpeen, taloudellisen tilanteen tai vanhempien työ- tai opiskelutilanteen perusteella. Perhetyön yksikkö arvioi nämä kriteerit yhteistyössä perheen kanssa.
Kun palveluseteli on myönnetty, perhe voi valita haluamansa palveluntuottajan palvelusetelin hyväksyvien yritysten joukosta. Palveluseteli on rahanarvoinen. Voit käyttää sitä maksuvälineenä kun tilaat lapsiperheiden kotipalvelua palveluntuottajalta. Jos valitset meidät, etsimme sinun perheesi tarpeita vastaavan hoitajan. Tavoitteena on tarjota sama hoitaja palvelun koko keston ajan, jotta lapselle voidaan luoda tuttu ja turvallinen ympäristö.


Kidderi Lastenhoitopalvelut yrityksille

Kidderi lastenhoitopalvelu tarjoaa räätälöityjä lastenhoitopalveluita myös yrityksille, jotka tukevat työntekijöiden perhe-elämää ja parantavat työssä jaksamista. Palvelumme auttavat yrityksiä houkuttelemaan ja sitouttamaan alan parhaita osaajia, tarjoten samalla joustavia ratkaisuja työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen.
Kidderin lastenhoitopalvelut tarjoavat ammattitaitoista tukea silloin, kun lapsi sairastuu tai muissa arjen haasteissa. Tämä mahdollistaa sujuvan arjen ja auttaa työntekijöitä yhdistämään perheen ja työn tehokkaammin, tuoden yritykselle sekä suoria että välillisiä säästöjä.
Yllättävät lapsen sairastumiset tai tärkeät työmatkat eivät aiheuta huolta, sillä palvelumme on saatavilla yhdellä puhelinsoitolla. Tämä lisää työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista, kun he voivat keskittyä rauhassa omaan työhönsä, tietäen että lapset ovat ammattitaitoisessa hoidossa.
Palvelumme on suunniteltu olemaan joustava ja kustannustehokas ratkaisu erilaisiin tarpeisiin. Ei kiinteitä kuukausikuluja, vaan laskutus perustuu käyttöön. Yritys määrittelee itse, kuka voi käyttää palvelua ja missä tilanteissa, mikä mahdollistaa kustannustehokkaan ja räätälöidyn lähestymistavan.
Kidderi on sitoutunut tarjoamaan yrityksille luotettavaa ja korkealaatuista lastenhoitoa, joka tukee työntekijöiden perhe-elämää ja parantaa yrityksen tuottavuutta. Ota yhteyttä meihin, niin keskustelemme siitä, kuinka voimme auttaa yritystänne tarjoamalla joustavia lastenhoitopalveluita.